Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Иван Бакалов, фейсбукПартиите на протеста се

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Иван Бакалов, фейсбукПартиите на протеста се
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Партиите на протеста се държат така, сякаш задачата им е да покажат кой е по-важен

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Иван Бакалов, фейсбук

Партиите на митинга се държат по този начин, като че ли задачата им е да покажат кой е по-голям, а не да вършат държавно управление.

Това разяснява журналистът Иван Бакалов във фейсбук.

Ето целия му коментар за днешната обстановка:

 

Продължавам да настоявам, че Има Такъв Народ и така наречен партии на митинга осъществят групов неуспех. Те трите трябваше да създадат коалиция и да търсят поддръжка от Българска социалистическа партия. А те заявиха априори, че не желаят коалиция и не желаят поддръжка от Българска социалистическа партия. За междинния почитател на Христо Иванов, Трифонов или Мая Ма това е неприемливо.

И се държаха враждебно едни с други от самото начало, все едно не би трябвало да сформират държавно управление, а да покажат кой е по-голям. И беше ясно още преди първите, и преди вторите избори, че не могат да създадат по различен метод държавно управление с изключение на дружно и с Българска социалистическа партия. Сега ще си го потвърждават трети път.

Сега има опция на второ разпределяне Българска социалистическа партия да изиска служебния кабинет за непрекъснат и Демократична България и Изправи се би трябвало да поддържат, другояче по какъв начин? Ако Демократична България вземе мандат, те на собствен ред би трябвало да предложат министри от служебното държавно управление, както упорстваха от Има Такъв Народ.

И в случай че създадат подобен кабинет, даже единствено с трима министри от служебния, това ще злепостави президента Радев тъкмо преди избори - ще почнат вайкания, че неговия кабинет прави президентски избори, имаме нов деспот, президентска власт и т. н.

Иначе няма неприятно в избори нагъсто. Нека се лее националния яд и да си късат ризите от отвращение из обществените мрежи. Това потушава пристрастеностите. Само че Боеко и Гешев си плетат кошницата и даже не са застрашени.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР